distribution service в България

About 166 results.

Clico Bulgaria

бул България 69, 1000 София, България

Evros Kip

Еврос КиП ЕООД е една от водещите и преуспяващи компании в областта на парфюмерията и козметиката, която се налата на българския пазар още през 1992 година.

Тема Текстил - Продажба на платове на едро

ulitsa "Arhitekt Kamen Petkov" 12, 4017 Plovdiv, България

tematextile.bg

Logisitcs center Zagora Group

Фирма Загора Груп БГ е експерт в дистрибуцията на бързооборотни хранителни стоки. Сигурен и надежден партньор на над 1300 търговски обекта в Централна и Южна България.

Amperel

АМПЕРЕЛ – Национална Дистрибуторска Мрежа, Базирана на Всички Канали за Реализация. Научете Повече за Нашите Центрове в Страната и за Използваните Канали.

Доставчик На Кафе - Mpartners

улица В. Левски 84, 6500 Svilengrad, България

Mpartners е доказал във времето своята коректност в обслужването на клиентите си. Бърза доставка на всички продукти с марка Lavazza в страната.

Telex BG

ulitsa "Tsvetna Gradina" 1, 1421 Sofia, България

Предлагаме доставка на смартфони и таблети от марките Samsung, LG и Alcatel. 2 години гаранция от производителите. Безплатна доставка.

Бул Мед Консулт - Дистрибутор на Медицинска и Естетична Апаратура

ulitsa "Alexander Zhendov" 1, 1113 Sofia, България

Дистрибутор на висококачествени апарати в областта на естетиката и дерматологията: лазерна епилация, процедури за лице и тяло, третиране на белези, стрии и лезии.

Kontilinks

bulevard "Aleksandar Stamboliyski" бул. „Александър Стамболийски, 1000 Sofia, България

CONTILINKS TRADING LTD

Chromoline Delivery Ltd

ulitsa "Munchen" 14, 1528 Sofia, България

ХРОМОЛАЙН ДЕЛИВЪРИ ООД e официален представител на немския производител на Автобои MIPA SE. Компанията е с множество европейски сертификати за качество и разполага с патенти от над 50 години.

Доставчик На Кафе - Mpartners

ulitsa "Cherni Lom" 2, 1233 Sofia, България

Mpartners е доказал във времето своята коректност в обслужването на клиентите си. Бърза доставка на всички продукти с марка Lavazza в страната.

K & K Marketing

ulitsa "Chelopeshko Shose" 27, 1900 Sofia, България

К&К Маркетинг доставя, монтира и сервизира висококачествени продукти за Продуктова идентификация; Опаковъчни машини; Контрол на качеството; Етикетиращи системи и консумативи

ДАСИС Инженеринг

bulevard "Kuklensko Shose", 4004 Plovdiv, България

OMEL NDT EQ ltd.

Lozen, Sofia, 1151 Sofia, България

OMEL NDT е експертна компания, която доставя, разработва, интегрира и поддържа апаратура и системи за безразрушителен контрол (NDT)

Optimas Solutions

ulitsa "Tsar Osvoboditel" 58, 5100 Gorna Oryahovitsa, България

Optimas ist ein Anbieter von Supply-Chain-Lösungen und Engineering-Partner, der sich auf die Versorgung von Kunden in aller Welt mit maßgeschneiderten…

Grestokomers

Максим Райкович 29, 5140 Lyaskovets, България

Грестокомерс ЕООД оперира на територията на централна северна България. Компанията разполага с регионални складови бази в Габрово, Севлиево, Плевен, Шумен, Русе, както и централна логистична база…

UNIGAS-VT LTD

Unigas VT - LPG & CNG Systems

Fresh Logic Plus

Boulevard "Professor Tsvetan Lazarov" 125, 1582 Sofia, България

FRESH LOGIC

SOFSTOK Ltd.

Boulevard "Professor Tsvetan Lazarov" 46, 1592 Sofia, България

“Софсток Лтд.” ООД e частна фирма с български капитал, създадена през 1991 г., представител за България на марките: Lavazza, Bacardi, Martini, Bombay Sapphire, Dewar`s, Bacardi Breezer, Grey Goo…

Eld

Boulevard "Tsarigradsko shose" 139, 1784 Sofia, България

ЕЛД, Експрес логистика и дистрибуция, ELD, Express Logistics & Distribution, Дистрибуция, Логистика, Преса

Axon Bulgaria AD

ulitsa "Georgi Karaslavov" 14а, 1360 Sofia, България

Аксон България е водеща търговска компания в дистрибуцията, маркетингa и логистиката на бързоооборотни продукти. Има национално покритие и работи в различни търговски канали.

Rilman

Amperel

Buxton Brothers Boulevard 40, 1618 Sofia, България

АМПЕРЕЛ – Дистрибуция на Бързооборотни Стоки: Козметика, Хранителни Стоки, Захарни Изделия, Напитки за Страната. 24 г. Опит, Богат Асортимент, Топ Брандове!

Вега Медикал

Bulevard "Bulgaria" 109, 1404 Sofia, България

Вега Медикал е един от лидерите в дистрибуцията на медицински изделия и апаратура и предпочитан партньор за над 120 болнични заведения и в страната.

Virbac Bulgaria

floor 1, app. 1, 1335 Sofia, България

Вирбак е фармацевтична фирма с насоченост единствено към производство на ваксини и храни за кучета и котки, ветеринарномедицински продукти и хранителни добавки за домашни любимци и селскостопанск…