Филтри:

производител на мебели в Гр Троян

About 21 results.

ET "ELIMEKS-IVAN Radevski"

ulitsa "Makedonija" 44, 5601 гр. ТРОЯН, България

Елимекс - производство на столове от масив - дъб, бук и бреза. 10 000 стола месечно. Доказан опит и традиции при извиването с пара на дървените детайли за нашите столове.

Елеганс Мебел ЕООД

Елеганс мебел е фабрика за производство на мебели от масив. Дървесината която обработваме е чам,липа,бук,череша,ясен и дъб.Производствената база е в гр.Троян, кв.“Ливадето“.

Тоникс 96

ulitsa "Vasil Levski" 462, 5602 Troyan, България

От деветнадесет години предоставяме на нашите многобройни клиенти от България и чужбина висококачествени модерни и класически мебели от масив за обзавеждане на хотели, ресторанти, барове, офиси и…

Nasko, but Ltd.

Фирмен магазин Наско ама ООД Производство на букови дъски, букови столове, чамови столове, масивни маси, чамови греди дъски и летви.

Mebeli Relax Et Cash Krasimir Hristov

Мебели Релакс град Троян. Качество и стил на достъпни цени. Съсредоточени сме в производството на маси и столове за вашата кухня, трапезария или заведение. Изработка по поръчка на клиента. Богата…

стенимакс еоод

Предлагаме цялостно обзавеждане (кухни, спални, дневни, трапезарии), по наш идеен проект, съобразен с индивидуалните изисквания и архитектурни особености или проект на клиента.

Diniba - Dimitar Vlahovski

Фабрика за мебели от масив

ЕТ "ЕЛИМЕКС-ИВАН РАДЕВСКИ"

улица „Македония“ 44, 5601 гр. ТРОЯН, България

Тоникс 96

улица „Васил Левски“ 462, 5602 Троян, България

АДИС

ADIS

stemi keramika

vejen 55, 5600 Троян, България
  • 1